Wat kost een tatoeage?

// Author: dcdadmin // 2 Comments

De kosten van een tatoeage zijn niet van te voren te bepalen. Dit ligt aan de grootte, kleur of niet, plaatsing op je huid. Dit kan ik pas bepalen als ik een bespreking met je heb gehad. Ook daarvoor kun je contact met me zoeken via mail, bellen (zie contact) of op mijn facebooksite. Voel je vrij om te vragen en met je idee├źn te komen, samen maken wij jou droom tatoeage!

2 comments

 1. Ronald - 9 augustus 2016 08:05

  ik zou graag een sleeve willen wat zijn de
  Mogelijkheden en wat zijn ongeveer de kosten, ik heb wel al wat op me armen staan

  Beantwoorden
  • Ankie Kuis - 9 augustus 2016 09:59

   Hoi Ronald,
   Dat ligt eraan wat je precies wil, je huidtype, of je kleur wil of black and grey, etc. Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en is de zaak dicht, maar ik nodig je graag uit om begin oktober even contact op te nemen zodat we kunnen bekijken wat je plannen zijn. Aan de hand daarvan kan ik een schatting doen van de prijs. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   M.v.g. Ankie

   Beantwoorden

Have your say